Bubbla

Bubbla Idébyrå - bubbel när det är som bäst!

Bubbla Idébyrå startade för 4 år sedan men har lång erfarenhet av kommunikation via alla möjliga medier. Vi är en byrå där vår innersta bubbla består av 4 personer men vi är mycket flexibla och i vårt nätverk finns många kreativa förmågor.

 

Bubbla Idébyrå:

Sara Hedström – projektledare

Projektledare med femton års erfarenhet av arbete med starka varumärken, projektledning och försäljning. Med passion och kunskap inom det goda i livet såsom livsmedelsbranschen med mat och dryck samt turism, roddas projekt i hamn i ett nära samarbete med kunden.

Camilla Andersson – art director

Art Director med tjugo års erfarenhet av idéutveckling, konceptuell kommunikationsdesign och grafisk formgivning. Uppdrag inom branscher som inredning, kläder, hotell, event, SPA, design, fastighetsmäklare, m fl. Har framgångsrikt drivit egen reklambyrå sedan 1995, med säte i Helsingborg. 

Lina Bergström – art director

Sedan femton år tillbaka Art Director, grafisk formgivare och idéstark konceptutvecklare med bred erfarenhet från branscher som bygg, skola, livsmedel, energi och läkemedel. Väl bevandrad i uppdrag av varierande karaktär och i olika medier; reklambyråprojekt såväl som förlagsproduktioner. Anställd på olika reklambyråer i Helsingborg samt däremellan frilansare.

Caroline Säfstrand – copywriter/journalist (ej på bild)

Journalist som sedan fjorton år tillbaka har arbetat brett med textproduktion via egen skrivfirma. Är passionerat intresserad av människor, berättelser och kommunikation i olika former och vet att valet av ord gör skillnad. Arbetar löpande med redaktionell kommunikation och idéarbete till bilagor, magasin, kundtidningar, personaltidningar och nyhetsbrev, samt copy, textbearbetning och textproduktion för webb.