Det bubblar alltid på vår kreativa reklambyrå!

Bubbla idébyrå grundades 2012 och består av fyra glada kreatörer med lång erfarenhet av marknadsföring. Vi arbetar dagligen med idéer, strategier och digitala lösningar för stora och små företag och är övertygade om att slagkraftig kommunikation och framgång kräver passion, bra idéer och personligt engagemang!

Vi jobbar på Bubbla idébyrå

Camilla Andersson Bubbla idébyrå
Art Director och grafisk formgivare med lång erfarenhet av idé- och konceptutveckling. Har en Bachelor’s degree från Art Center College of Design. Löptränar och tränar spår, lydnad och specialsök med schäfern Qiva på sin fritid.
Lina Bergström Bubbla idébyrå
Art Director, grafisk formgivare och idéstark konceptutvecklare med lång och bred erfarenhet från olika branscher – tekniska såväl som kundrelaterade. Utbildad på bland annat RMI Berghs och Forsbergs Skola. Formger också böcker och målar tavlor.
Henrik Engdahl Bubbla idébyrå

Webbutvecklare som tidigare drivit egen webbyrå. Lång erfarenhet inom WordPress-utveckling. Har ett stort intresse och kunskap inom teknik. Spelar gärna padel på fritiden.

Caroline Säfstrand Bubbla idébyrå
Copywriter med lång och bred erfarenhet av kommersiell kommunikation och storytelling. Utbildad journalist och Social media-koordinator (IT-Högskolan). Är också författare och aktuell med sjätte romanen ”Klubben för lyckliga slut”.

Är du nyfiken på vad Bubbla idébyrå kan göra för dig och ditt företag?