Webbutveckling

Behöver ert företag ta fram en ny webbplats eller vidareutveckla en befintlig? Webben är kanske den viktigaste plattformen idag när det gäller att synas och få ut information digitalt.

Olika förutsättningar kräver olika lösningar av webbutveckling. Våra uppdrag består av allt från att göra enkla hemsidor till större webblösningar. Vi hjälper er organisation ta fram till den lösning som bäst passar er verksamhet.

För att bygga webbplatser använder vi oftast publiceringsverktyget (CMS) WordPress som används på miljontals webbplatser. Plattformen vidareutvecklas kontinuerligt och är en framtidssäker lösning. Därför är WordPress en flexibel plattform som passar till små som stora projekt. Det kommer också med mycket funktionalitet och är lätt att komma igång med.

Vill du ha hjälp med Webbutveckling?

Bubblas tjänster

Copy är att väga varje ord på guldvåg. Det handlar om att fånga ett intresse, informera och inspirera. Det handlar om att göra det svårbegripliga självklart, och att förvandla abstrakta idéer till konkret material. 
Har ert företag tankar kring att sälja produkter online? Har ni en nätbutik som behöver underhållas? Vi hjälper er att bygga upp eller sköta er nätbutik – stor som liten.
Korta filmklipp i sociala medier är mycket effektiva för att driva trafik till er hemsida och skapa engagemang runt ert varumärke. Vi har egen filmproduktion för alla era behov.
För att du ska lyckas med din försäljning, måste din förpackningsdesign stå ut från mängden. Vi hjälper ditt företag med att designa era förpackningar med omsorg och eftertanke från idéskiss till färdig förpackning.
Vi skapar professionella trycksaker och kan hjälpa er med både print- och digitalt material. Broschyrer, böcker, annonser, presentationer, PowerPoints, kampanjmaterial, banners, förpackningsdesign mm.
En bra idé är grunden till allt. Utifrån idén arbetas ett koncept fram. Vi kan arbeta tillsammans med er från grunden eller vässa en befintlig idé.
Sociala medier handlar om att komma lite närmare befintliga och nya kunder. Här kan du få omedelbar respons på din kommunikation och kan inspirera, informera och sälja.

Är du nyfiken på vad Bubbla idébyrå kan göra för dig och ditt företag?