Idé / Strategi / Koncept

En bra idé är grunden till allt. Utifrån idén arbetas ett koncept fram. Vi kan arbeta tillsammans med er från grunden eller vässa en befintlig idé.

En bra strategi är som en karta med tydligt markerade vägar mot målet. Den visar riktningen och hur man ska nå dit. Konceptet ska förverkliga strategin och få företaget att nå sina mål. Ett kreativt och passande koncept väcker känslor och kommunicerar med rätt målgrupp – det ger resultat. Bubbla tar också fram marknadsplaner, visioner, grafiska manualer med mera.

Vill du ha hjälp med Idé / Strategi / Koncept?

Bubblas tjänster

Copy är att väga varje ord på guldvåg. Det handlar om att fånga ett intresse, informera och inspirera. Det handlar om att göra det svårbegripliga självklart, och att förvandla abstrakta idéer till konkret material. 
Har ert företag tankar kring att sälja produkter online? Har ni en nätbutik som behöver underhållas? Vi hjälper er att bygga upp eller sköta er nätbutik – stor som liten.
Korta filmklipp i sociala medier är mycket effektiva för att driva trafik till er hemsida och skapa engagemang runt ert varumärke. Vi har egen filmproduktion för alla era behov.
För att du ska lyckas med din försäljning, måste din förpackningsdesign stå ut från mängden. Vi hjälper ditt företag med att designa era förpackningar med omsorg och eftertanke från idéskiss till färdig förpackning.
Vi skapar professionella trycksaker och kan hjälpa er med både print- och digitalt material. Broschyrer, böcker, annonser, presentationer, PowerPoints, kampanjmaterial, banners, förpackningsdesign mm.
Sociala medier handlar om att komma lite närmare befintliga och nya kunder. Här kan du få omedelbar respons på din kommunikation och kan inspirera, informera och sälja.
SEO står för sökmotoroptimering. Det är konsten att optimera din webbsida för att sökmotorerna ska ranka den så högt som möjligt i sökresultat.
Behöver ert företag ta fram en ny webbplats eller vidareutveckla en befintlig? Webben är kanske den viktigaste plattformen idag när det gäller att synas och få ut information digitalt.

Är du nyfiken på vad Bubbla idébyrå kan göra för dig och ditt företag?